Rychlé nudle s kuřecím masem a fazolovými lusky

Ahojda, dneska tu pro Vás mám další recept, který jsme s mamkou zkoušeli z časopisu Albert. 



200 g fazolových lusků, 200 g rýžových nudlí, 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžičky krupicového cukru, 2 limetky, 2 lžičky chilli omáčky, 1 lžíce sezamového oleje, 500 g krůtích prsních řízků, 2 stroužky česneku, 1 svazek jarní cibulky

 

Fazolové lusky zbavíme konečků na obou stranách. Nudle uvaříme podle návodu. V posledních 5 minutách varu přidáme fazolky. Scedíme. Sójovou omáčku smícháme s cukrem, limetkovou šťávou a chilli omáčkou. V pánvi rozehřejeme olej a přidáme maso na nudličky. Opečeme 10 minut dozlatova. Přidáme rozdrcený česnek, vmícháme směs se sójovou omáčkou a polovinu svazku nakrájené jarní cibulky. Vmícháme vařené nudle a fazolové lusky. Poté ještě přidáme zbytek jarní cibulky a můžeme podávat.


Ochutnali byste tento recept?

Vaše Epilepsyylife

You Might Also Like

4 comments