Rychlé nudle s kuřecím masem a fazolovými lusky
Ahojda, dneska tu pro Vás mám další recept, který jsme s mamkou zkoušeli z časopisu Albert.
200 g fazolových lusků, 200 g rýžových nudlí, 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžičky krupicového cukru, 2 limetky, 2 lžičky chilli omáčky, 1 lžíce sezamového oleje, 500 g krůtích prsních řízků, 2 stroužky česneku, 1 svazek jarní cibulky
Fazolové lusky zbavíme konečků na obou stranách. Nudle uvaříme podle návodu. V posledních 5 minutách varu přidáme fazolky. Scedíme. Sójovou omáčku smícháme s cukrem, limetkovou šťávou a chilli omáčkou. V pánvi rozehřejeme olej a přidáme maso na nudličky. Opečeme 10 minut dozlatova. Přidáme rozdrcený česnek, vmícháme směs se sójovou omáčkou a polovinu svazku nakrájené jarní cibulky. Vmícháme vařené nudle a fazolové lusky. Poté ještě přidáme zbytek jarní cibulky a můžeme podávat.
Ochutnali byste tento recept?
4 comments
Mňam, skvělý tip na rychlý oběd :)
OdpovědětVymazatAnother Dominika
To teda je to rychlý a rozhodně ráda dám tipy a inspiraci co vařit :)
VymazatRýžové nudle miluju :) skvělý recept!
OdpovědětVymazatBelle âme
Já rýžový nudle taky mám moc ráda :)
Vymazat