Nákupy + dárky k svátku #1

Ahojda, dneska tu mám pro Vás nový článek! Tentokrát je to zase něco jiného. Říkala jsem si že i na svém blogu zavedu rubriku, která nebude ale úplně pravidelná. Chci jsem na blog umístit něco ve stylu "haulů" :D co jsem ať už pořídila nebo i dostala. Jelikož jsou měsíce kdy si nekoupím nic, tak právě proto tahle rubrika nebude pravidelná. Uvidíme jak to vlastně bude. Koukneme se co jsem si v posledních týdnech pořídila či dostala.



Začnu věcí, která mi udělala obrovskou radost. Je to můj nový parťák Xiaomi Redmi Note 8T 128 G, který jsem dostala od svých přátel jako překvapení k předčasných 30. narozenin, které mám až v lednu. Docela mě tím šokovali protože jsem to od nich nečekala, doma když jsem to rozbalila rozbrečela jsem se. Je fakt, že jsem už nový telefon potřebovala vzhledem k tomu, že už můj Iphone dosluhoval právě. Je v barvě bílo - modré a zatím jsem spokojená. Určitě na podrobnější recenzi je brzo.

Hlavně co se mi líbí je výdrž baterie a také to, že v balení byl průhledný obal.


Co jsem si sama pro sebe koupila je tahle rozjasňující maska na vlasy od Schwarzkopf. Vyskakovala na mě ať už na instagramu nebo facebooku a tak jsem zvědavá jaká bude. Určitě až ji spotřebuji dám vědět jaká byla. Příjemně voní za což jsem ráda, jelikož nemám ráda když je to převoněné.


Další věcí, kterou jsem si pořídila byli tyhle Pilot fixy, jelikož používám Pilot gumovací propisku a jsem s ní nadmíru spokojená chtěla jsem něco na příští rok do nového diáře a Pilot pro mě byla jasná volba. Sice jsou dražší, ale za to vydrží. Krásně píši jelikož už jsem je zkoušela do diáře tenhle rok.


Ale také jsem si pořídila nové džíny, jelikož už to bylo potřeba. Jelikož během 3 měsíců jsem vyhodila troje džíny, které už jsem měla asi 5 let. Za skvělou cenu je měli v Tescu a to za 349,-. Jsou velice pohodlné a na nošení do práce mi to stačí.





Také mi teď na začátku přišel můj adventní kalendář. Pro tento rok jsem si řekla, že zkusím nějaký kosmetický a to od Yves Rocher. K tomu jako dárek mi přišel ještě krém a krém na nohy, ty se hodí vždycky. 





Další kam jsem zavítala byl eshop aktin, udělala jsem si takovou malou radost a objednala jsi ať už svoje oblíbené protein tyčinky, tak i nějaké novinky, které chci vyzkoušet a rozhodně dám vědět potom jaké jsou.


Poté jsem se taky dokopala k tomu objednat nějaký náhradní termín nad zrušené letošní představení Sestra v akci, kterou jsou dala jak ségře tak mamce k narozeninám.







Tak tohle je první várka dárků k svátku, který jsem měla 8.10. Tohle jsem dostala od rodičů. Nějaké ty sladkosti, oblečení a věci od holek, který dostávám každoročně. 



Další várka dárečků od nejbližších, tentokrát od tety, prarodičů a nejlepší kamarádky. ♥






Tím, že byli zavřené hospody a restaurace na 14 dní tak jsem nakoupila něco domů abych nestrádala. :D víme všichni :P taky jsem si koupila nějaké ty dobrůtky na večer ať už by přišla nějaká návštěva či ne :D 


Konečně mi přišla knížka od Terezky na kterou jsem se tolik těšila a teď když jsem na kontrolce tak ji rozhodně začnu číst, jelikož její první knížka se mi moc líbila a všem kdo ji nečetli bych ji mohla doporučit.



Ačkoliv jsem tohle psala nebo píšu za celý říjen kdy část října jsem strávila na kontrolce jelikož jsem dostala 3 epileptické záchvaty, tak když jsem přišla 21.10 z nemocnice koupila jsem si pár sladkostí, které miluji.


Taky mi koncem měsíce přišel brandnooz box - na podzimní vlně. Některé věci už jsem vyzkoušela a budou ve spotřebováno. Takže se můžete těšit na recenzi některých produktů. 



Dalším dárkem k svátku, který jsem dostala tentokrát od mé starší sestry novou žehličku na vlasy, se kterou jsem hrozně moc spokojená ačkoliv jsem ji použila zatím jen jednou, ale chtělo to novou, protože moje minulá už pomalu dosluhovala a měla už svoje léta.








Také už jsem pomalu začala nakupovat nějaké vánoční dárky a také nějaké dárečky pro synovce k svátku, které mají oba v prosinci. Jelikož moje rodina neví, že píšu články na blog, můžu si dovolit postovat fotky věcí k Vánocům sem.


Co říkáte na moje nákupy či moje dárky k svátku?
A jak jste na tom Vy s vánočními dárky?

Vaše Epilepsyylife

You Might Also Like

2 comments

  1. Tak všetko najlepšie prajem k narodeninám, ja som si taky kupila adventny od yves rocher a vzdy si môžem vybrať niečo pekné zadarmo k nákupu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji i když ty mám až v lednu a letos jak Vánoce tak narozeniny budou jinačí než roky předtím

      Vymazat